Acai Berry – Mnenja in cene, kje kupiti

Acai Berry - Mnenja in cene, kje kupiti
Acai Berry - Mnenja in cene, kje kupiti
[Total: 0    Average: 0/5]

Grotto ne, upoštevajte, da je nekaj posebnega o acai. To je ena od redkih sadežev, poleg avokado, ki vsebujejo enkrat nenasičenih maščob (MUFAS)

6abdomen telesa obraza izraanje  Acai Berry   Mnenja in cene, kje kupiti

Medtem ko lahko MUFAS pomagali, da se počutite zadovoljni, če jih vključiti v kalorijsko kontrolirane diete, je znesek v acai je tako majhen, da bi morali porabijo velike količine, da bi dobili dovolj MUFAs, pravi. In ne samo to, da je drago, pravi, bi bilo dodati veliko dodatnih kalorij. (MUFAS najdemo tudi v olive, avokado, oreški, semena, temna čokolada, soja, lan in oljčnega in sončničnega olja.)

Pazite Poskusi “zastonj” za Acai izdelki za hujšanje

Ne samo, da je acai ni bilo dokazano, da imajo pooblastila za hujšanje po nekaj oglasov, skupine potrošnikov opozarjajo, da se ljudje, ki se prijavijo za “zastonj” sojenja acai izdelkov prehrane lahko spali.

Center za znanost v javnem interesu, ki prehranske varuh skupine, je pred kratkim izdala opozorilo, da je veliko podjetij, ki ponujajo brezplačne poskuse za acai izdelkov prehrane dejansko na koncu polnjenja stranke. Kupci so pozvane, da posredujejo podatke o kreditni kartici za ladijski promet v “prostem” vzorec, in nekateri so bili takoj udaril z mesečnimi stroški v višini ….

bckit bech coupe 1 Acai Berry   Mnenja in cene, kje kupiti Better Business Bureau severne Indiane ponudil podobno opozorilo pred spletnimi oglasi za izdelke izgubo acai teže.

Kaj je Acai Berry?

Grown v Amazon porečju reke v Braziliji, acai je globoko vijolične jagode, ki okus kombinacija divje jagode in čokolado.

37active adult background  Acai Berry   Mnenja in cene, kje kupiti

antocijanska vsebino jagodičja se mu daje svojo bogato vijolične barve. Antocianini so močni antioksidanti, ki lahko ščitijo telo pred rakom, vnetje, sladkorna bolezen, staranje, nevrološke bolezni in bakterijskih okužb.

Priporoči  ProstaPlast - mnenja in ceno, uradna stran, kje kupiti

4-unča služijo čistega acai vsebuje približno 100 kalorij, železa, kalcija, vlaknin, vitamin A in 6 gramov maščob – temveč zaradi jagode ne prevažati tudi večina prehrambenih izdelkov, ki se prodajajo komercialno uporabo le majhen znesek čistega acai. Acai je na voljo v obliki kapsul, v prahu, kot zamrznjene celuloze in ustekleničenih napitke in druge pijače.

Če razmišljate o nakupu acai izdelkov, preberite oznake, saj lahko pijače vsebujejo veliko dodanih sladkorjev in kalorij. In, je pripravljen za nalepke šok v trgovini z živili, saj je večina acai izdelki imajo zajetne ceno.

bckground cib ciber 1 Acai Berry   Mnenja in cene, kje kupiti “Izdelki iz acai so drage, ker 95% jagodičja je seme, in le 5% je koža uporabi za hrano in pijačo,” pravi Grotto.

Imejte v mislih, da lahko dobiš podobno antioksidant bogate cele sadeže in zelenjavo, za del stroškov acai, in v svoji naravni obliki (brez dodatnega sladkorja ali kalorij). Borovnice, robide in maline so bolj ekonomične odločitve, ki zagotavljajo podobne koristi za zdravje, pravi Grotto.

40adult beautiful eating  Acai Berry   Mnenja in cene, kje kupiti

Miglena Cech
About Miglena Cech 301 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.