Bluronica – mnenja, komentarji, cena,

[Total: 0   Average: 0/5]

Uredniki našega portala je pozoren na novosti kozmetičnega trga, in tako smo opozorili, da aktivno oglaševali na internetu, “kompleks hialuronske kisline”, ki je povzročila razburjenje pri ženskah kot učinkovito sredstvo za gube in za pomlajevanje kože.

Prodajalec je postavljen svoj izdelek kot “strokovni kozmetičnega izdelka in zdravilnih lastnosti proti staranju za osebe, starejše od 30 let.” Glavni proizvod je “Gel Bluronica kislino in kolagen”, ki se pogosto imenuje tudi “Gel aktivator Hyaluron” začnejo veljati, serumski gre tako poveča delovanje gela.

  • opazno zgladi gube,
  • popravlja obraz konture,
  • izravnava ten,
  • odstrani pigmentacije
  • preprečuje pomanjkanje kolagena,
  • obnavlja staranje kože,
  • gladi brazgotine.

Bluronica: Sestavek analiza

Gel aktivator Bluronica vsebuje kot prodajalec, ne samo hialuronske kisline, a kolagen, amaranta olje in vitamin kompleks navedeno. Ne glede na to, kako smo se trudili, nismo mogli najti nikjer podrobno sestavo sestavin -. Kaj, v kakšnem razmerju, koncentracija, ki vsebuje aktivator gel s hialuronsko kislino

Prodajalec je navedena le “aktivne” sestavine, ki so bistvenega pomena za oglaševanje izdelkov. Celotna struktura je skrit in nedostopen za potrošnika. Želite pripombe o vsebini vsaj od navedenih sestavin:

  • Hialuronska kislina (ha) pravilo morajo spodbujati delovanje fibroblastov, ki sintetizirali kolagen in elastin. Toda dejstvo, da bi morala biti njena učinkovita koncentracija v sestavi 0,5-1,5 odstotka. Bluronica ne vsebuje podatkov o koncentraciji vseh sestavin. Druga pomembna točka je velikost molekul hialuronske. Dejstvo je, na funkcijo fibroblastov in proizvodnjo kolagena vpliva samo nizko molekulsko hialuronsko kislino – s molekule velikosti od 50.000 do 130.000 daltonov. Poleg tega je velikost molekul, prodre skozi kožo. Navadna molekula ha imajo veliko 25000000 daltoni in kakovosti proizvajalec posebno tehnologijo razgraditi teh velikih molekul v manjše fragmente. Kakovost certificiranih izdelkov s ha – obstaja približno 2500 do 5000 rubljev. Malo verjetno je, da si bo presenetilo, da proizvajalec proizvod gel aktivatorja Hyaluron z -. Ni navedena ne samo koncentracijo HC, temveč tudi molekulsko velikost hialuronske kisline v sestavku obeh proizvodov Hyaluron kompleksa
  • molekula kolagena Kolagen je tudi zelo velike molekule in zato ne morejo prodreti skozi kožo. Zato, visoke proizvajalci kakovostnih uporabljajo tehnologijo hidrolize kolagenskih molekul v manjše fragmente, ki so sposobni, da prodre v kožo. V tem primeru mora proizvajalec pravi o vsebini hidroliziranega kolagena. Vprašanje je, kaj kolagen je Hialuronska univerzalni gel aktivator je verjetno retorično.

Pomembno: , vendar to še ni vse … Stvar je v tem, da niti hidroliziran kolagen niti vsebnost hialuronske kisline v Splošno, ne moremo zmanjšati globino gub, niti resorpcijo brazgotine. To je vse samo nemogoče. Edini zunanje sredstvo gub, se učinek dokazana v študijah, da sredstva na osnovi aktualnih retinoidov (na primer kreme Retin-A).

Raziskave o najbolj učinkovitih sredstev za brazgotine so pokazale, da lahko ta sredstva le zmanjša tveganje za njihovo izobraževanje, in še to samo, če je uporaba teh sredstev, kot preventivno vzdrževanje, to je takoj po zdravljenju poškodbe kože. Ko brazgotino že oblikovana tudi testirali serumov (npr gel “Dermatix”) -. Niso zelo učinkovite

alarmiranja kontraindikacije Bluronica

Običajno sredstva s hialuronsko kislino za zunanjo uporabo nimajo nobene kontraindikacije in neželene učinke. Tako zelo prestrašen obstoječih kontraindikacij, kot ga prodajalec objavi in ​​nedvomno posledica sestavka, ki ni razkrite …

Kontraindikacije za uporabo gela aktivatorja Bluronica -.
→ nosečnost
→ dojenje,
→ starost 25

Gel Bluronica kisline in kolagena: Mnenja

Na spletni strani proizvajalca o mnenjih “dermatolog-cosmetologist najvišje kategorije”, ki obljubljajo intenzivno dvig kože, hitro obnovo starih celic, glajenje globokih gub, zmanjša brazgotine in rane na splošno … proizvajalec jasno storil ne oklevajte, da prenese skoraj vse probleme sodobne kozmetike, rešiti nekatere od njih ni uspelo nikomur, tudi najbolj resna evropska proizvajalca.

Proizvajalec in online prodajalci skrbno Bočni naslednja vprašanja –

Kupi ta čudež serum lahko samo na spletu, za samo enega razloga – ta izdelek ni certificiranje, da ni niti serum ali celo Bud. Torej je razdeljen nezakonito in samo prek interneta. Izdelek je zagotovo izdelani na Kitajskem, ampak verjetno v kleti predmestju.

Glede hialuronske gela Bluronica kisline in kolagena – ni uspelo najti tudi kontaktne informacije niti proizvajalec niti njene povezane prodajalcev. Kljub pomanjkanju pomembnih informacij, oglaševanje na spletni strani, je zelo lepo urejena mnenja strank.

Mnenja strank na spletnem mestu prodajalca – Bluronica

Bluronica – mnenja o prodajalčevi spletni strani, tako kot vsako oglaševanje, ki je nujno pozitiven in navdušen, vendar ne brez napak:

Jasno je, da oglaševalec in sam prodajalec skuša o svojem izdelek Bluronica univerzalni gel aktivator za pisanje mnenj folk v preprostem jeziku, kar daje vtis, ustreznosti in učinkovitosti Hyaluron kompleksa. Vendar gel aktivator Hyaluron -. Kanal nismo našli, kot prodajalec, očitno, previdno jih odstrani iz svojega območja za očitnih razlogov

Bluronica cena: kje kupiti

Upoštevajte Bluronica je cena precej visoka in 2 izdelka. T.j. gel aktivator, lahko hialuronska kislina in kolagena se dobi zgolj skupaj z intenzivnim serumom, in samo na spletni strani “Complex hialuronska kislina”.

Za 2 steklenic bo 30 ml cena … s stalnim sezonski popust.

& nbsp;

Miglena Cech
About Miglena Cech 92 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*