Chocolate Slim – mnenja, komentarji, cena,

[Total: 0   Average: 0/5]

Chocolate Slim je izdelek, ki je nameščena kot sredstvo za hitro hujšanje in prinašajo telo v tonu. “Ampak čokolada ni dieta izdelek” – predmet in bralec bo popolnoma prav. Toda pravi čokolada (ki vsebuje veliko maščob in sladkorja), Chocolate Slim. Sestavljen je iz precej prehranskih komponento.

To obljublja nam novo?

Po oglas, čokolada tanek ponuja naslednje koristne lastnosti.

Lastnosti Chocolate Slim

 • Zmanjšuje apetit
 • Pospeši metabolizem
 • spodbuja izgubo teže
 • očisti kožo
 • Toni in poživlja
 • Zmanjšuje po sladkorju

Kako deluje nam bo povedal sestavo tega dodatka za izgubo teže. Nima škodljivega sladkorja ali maščobe. Toda obstajajo priznane izdelke v boju proti debelosti.

Chocolate Slim izdelkov za hujšanje vam bo omogočilo, da uživajo okus čokolade in shujšati.

Sestava Chocolate Slim

 • Goji jagode – senzacionalno sredstvo za hujšanje. Te jagode vsebujejo 21 mineralov, 6 vitamine, 18 aminokislin. So samo skladišče uporabnih snovi v telesu. Poleg boj maščobe, goji izboljšuje vid in spanje.
 • Green kavna zrna je močan antioksidant, vir klorogenske kisline. Zelena kava zavira apetit, deluje kot energijske pijače in naravni diuretik.
 • Acai jagodičja – še en naravni vir antioksidantov. Imajo visoko hranilno vrednost, vsebuje veliko hranilnih snovi, ki izboljšujejo presnovo, na primer, cianidin.
 • Chia semena – priljubljena “super” (super-hrane) celebrities. Chia semena imajo lastnosti, da absorbira tekočino, v 12-krat njenega obsega. Kaj je dobro za hujšanje? Dejstvo, da absorbira vlago in otekline v želodcu, so nasičena in v celoti odvzeti od lakote! Poleg Chia ima celotna sestava aminokislin in vsebujejo različne vitamine.
 • Izvleček Lingzhi gob – zmanjšuje nivo holesterola v krvi, izboljša delovanje celotnega organizma, normalizira presnovo maščob
 • .

 • Natural kakav daje čokoladni okus te koktajl. Toda kakav sam je prehranski izdelek, kalorij čokolada dodaja maščob in sladkorja, ki ga vsebuje, ki pa je v Chocolate Slim. Kakav spodbuja tudi v oksidacijo maščob, krepi imunski sistem, izboljša produkcijo dopamina in serotonina (hormona sreče) .

Kje kupiti Chocolate Slim

Lahko kupite čokolado tanko z gumbi, ki jih določi proizvajalec. Dostava je narejen po pošti ali kurirski službi, v Rusijo, Ukrajino, Armenijo, Belorusijo, Gruzijo, Kazahstan, Moldavija, Uzbekistan. Plačilo blaga po prejemu, trske. Lahko naročite izdelek, samo polaganje vašo telefonsko številko in ime. Ti bodo v stik z operaterjem po telefonu, da se pojasni podrobnosti naročila.

Kupi Chocolate Slim

 1. Chocolate Slim cena v Rusiji – 590 R + poštnina
 2. Chocolate Slim cena v Armeniji – armenski dram 7 524 + odpremno
 3. Stroški Chocolate Slim v Belorusiji – 35 Bel. R + odpremno
 4. Cena Chocolate Slim v Gruziji lari 60 + poštnina
 5. Stroški Chocolate Slim Kazahstanu Tenge 4990 + odpremno
 6. Cena Chocolate Slim izdelkov v Moldaviji – LEU 399 + poštnina
 7. Chocolate Slim cena v Ukrajini – UAH 299 + poštnina
 8. Stroški Chocolate Slim izdelkov v Uzbekistan – 99000 vsota pošiljanja

(Pozor!) Če je predmet, ki ga odredi s tem gumbom, ga kupite na spletni strani proizvajalca chokolate-slims.com. Uprava jhealth.ru pomembna za ta izdelek. Smo informativne spletne strani. Vse povratne informacije in pritožbe je treba usmeriti na chokolate-slims.com. Em>

Kontraindikacije in neželeni lastnosti

Ta produkt ne vsebuje gensko spremenjene, barvila in konzervansi, zato ga bolniki dobro prenašajo. Kadar se uporablja v priporočenih odmerkih, neželeni učinki običajno ne pojavljajo. Če prekoračite odmerka mogoče težave z želodcem. Chocolate Slim kontraindicirano:

 1. Nosečnost in dojenje
 2. Diabetes
 3. Individualno intoleranca po katerem koli izmed komponent

Kako narediti čokolada slim?

Orodje je na voljo v obliki praška. Varijo v pokalu v sorazmerju – žlico izdelka v kozarcu vode. Dodaj medu ali sladkorja, saj je cilj izguba teže. Namesto enega od obrokov ali med obroki, trikrat na dan.

Zaradi prisotnosti kofeina v Chocolate slim-e, je priporočljivo uporabljati najkasneje 5 ur pred spanjem, v nasprotnem primeru izbruhov energije ne bo šel spat. Za boljši učinek je priporočljivo svetlo dieto ali minimalno telesno aktivnost (npr hoji).

Slika Chocolate Slim

vam Dajemo slike orodij za hujšanje, da bi se izognili goljufijam. Uradno certificirani izdelek izgleda natančno sliki:

Chocolate Slim v paketu.

varijo čokolada pijačo v skodelici.

Zaključek
Če poslušate izjave proizvajalca, ta izguba teže proizvoda je naravnost čudežna. Kaj je realnost? To je mogoče najti le s preverjanjem Chocolate Slim za sebe. V vsakem primeru, ne mislim, da je čokolada, kot vsako drugo orodje, ki vam bo pomagal izgubiti težo, če jeste v McDonalds ali pa se dogovorite za konkurenco, ki poje več torte. Razumen prehrana je osnova za kakršno koli učinkovito hujšanje in vse Dodatek za pospešitev tega procesa.

Miglena Cech
About Miglena Cech 92 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*