Electricity saving box – mnenja, komentarji, cena,

[Total: 0   Average: 0/5]

& nbsp;

Energosberegeniya naprava: princip delovanja in strankami mnenja

Elektrika Varčevanje Box je naprava za zmanjšanje porabe električne energije in zaščito gospodinjskih aparatov, od negativnih dejavnikov, ki vplivajo na celotno omrežje. Princip delovanja aparata je zgrajen na prenos dela parazitskih bremen v zdravilne moči, ki ga gospodinjski aparati, ki se uporabljajo za merjenje in standard merjenja -. Števci električne energije

Učinek KRM – kompenzacijo jalove moči omogoča zmanjšanje celotne porabe energije z zmanjšanjem nad glavo, tako brez obremenitve dejanski uporabi

.

Mnenja tistih, ki so že kupili varčno energijo in jo izkoristiti za več kot mesec dni, potrjujejo zmanjšanje porabe električne energije. Poleg tega je stroj zmanjšuje parazitske obremenitve od jalove moči, pri čemer manjše obrabe motorjev gospodinjskih aparatov -. Hladilniki, pralni stroji, pomivalni stroji

Če želite kupiti takšno napravo v primeru doma veliko in pogosto delujejo naprave s asinhronske motorje in različnih tuljave.

Pojdi na spletni strani ponudnika

Električna Shranjevanje Box – & nbsp; napačne ali resnica

?

Varčno električna energija varčevanje Box že pritegnila pozornost uporabnikov in strokovnjakov. Real mnenja o naprava precej sporno, vendar do zaključka, da to ni popolna goljufija nič hudega sluteče kupec bo celovite informacije o napravi.

Pred nakupom pa je pomembno vedeti, kako uporabljati kamero, kako interpretirati tudi navodila o tem, kaj lahko pričakujem v resnici.

Med velikim številom energetsko varčnih naprav je ekonomična Elektrika Saving Box številne zanimive funkcije:

 • majhnost in možnost vgradnje v katerokoli električno vtičnico;
 • odsotnost izrazitega segrevanjem pri delu;
 • preprost sistem nadzora – aparat določa trenutek, ko je treba nadomestiti pojav lažnih obremenitve v omrežju;
 • priročen prikaz stanja na sprednji plošči le dve LED luči, ki kažejo, da je oprema priključena in deluje.

Da bi ugotovili, ali je naprava prihranki pravi energije in prihranili denar, morate razumeti vrste nasprotnega obremenitve in načela delovanja naprav v omrežju.

tuljava nameščena v aparatu proizvaja magnetno ELD. Indukcija Motor pralni stroj ali pomivalni stroj, obtočna črpalka ogrevanja, je sistem takšnih mehanizmov. S prehodom z električno energijo so tako imenovane reaktivne obremenitve in parazitske tokovi. Je neproduktiven poraba energije, ki gre v gretje naprave, ne koristi lastnika in postopno obrabo tehniko.

ekonomične delno absorbira obremenitve, akumuliranje energije v zaporedju kondenzatorjev. Pri obratovanju indukcijski elektromotor uporablja izmenični tok, to pomeni, da je tokokrog prekinjen 50-krat na sekundo. V teh trenutkih se del bilančnega energije vrnil v omrežje, s čimer prevladajo nad izgubo na tuljave.

Dejanska poraba električne energije, ki jo določajo tajnika je aktivna le obremenitev. Dozirna naprava ne odziva na lažnih tokov in jalove moči, saj se pojavijo le v vezju motorja ali tuljave. Vendar je njegov izvor povezana z določeno izgubo energije in zato skupaj poveča porabo.

Neposredna razvezo potrošnik ni tukaj – ekonomična res zmanjša porabo, vendar ne v enakem obsegu, kot je objavljeno. Za pridobitev učinek potrebno upoštevati več pogojev:

 1. Uporaba naprave v omrežju skupaj s potrošnikom, ki je opremljena z asinhronskih motorjev je pomivalni in pralni stroj, črpalke za namakanje in kroženje vode, črpalne postaje za lokalno delovanje, hladilniki in klimatske naprave;
 2. če motorji naprav in economicaly ni nobenega pretvornika v dragih modelov aparatov te naprave vam omogočajo nadzor nad delovanjem motorja ali drugo tuljavo s spreminjanjem frekvence, ki absorbira jalove obremenitve;
 3. aparati in druge naprave delujejo v dolgem načinu – tipično situacijo za hladilne naprave in najmočnejših domačih potrošnikov, zlasti hladilniki in klimatske naprave v poletnih mesecih;
 4. v eno verigo z varčno ni Tip moči oken UPS-spletnega dvojne pretvornika konverzije in avtomatsko preklapljanje do znaka.

Realni stroški električne energije je odvisna od ustrezno organizirano shemo priklopa naprave. Mnogi kupci Po mesecu uporabe pripomočka opozoriti, da se poraba zmanjša za najmanj 5-7%.

Da bi zmanjšali stroške električne energije za polovico, v tem primeru, če ste vedno omogočeno le gospodinjskih aparatov z motorji ali aktivnih tuljav v tokokrogu, na primer močne mikrovalovne kompresorji z dolgo obdobje dela.

V normalnih pogojih, ki ga uporabljate luči, računalnikov, televizorjev in druge opreme, ki ne ustvarjajo veliko število lažnih tokov in je vir visoke porabe.

Da bi se poraba energije zelo zmanjšala, morate vključiti ekonomično ni v nobeni vtičnico, in v skladu z določenim pravilom, ki bo obravnavano v nadaljevanju v navodilih za uporabo naprave. Varčno ni razvezo in ne varanje, morate samo, da pravilno in ne uporabljajte pričakovati čudežev.

Mnenja strank

Mnenja strokovnjakov o napravi Elektrika Saving Box spletu protislovno, vendar je mogoče sklepati, da s pravilno uporabo naprave res deluje. Ni čudeži, toda za eno napravo z veliko porabo energije, lahko zmanjša porabo za 10%.

Če nameravate zmanjšati porabo za gospodarske javne službe, bo pridobitev gospodarstvih energije postane vaša najboljša naložba. To potrjujejo tudi številna mnenja o tematskih forumih.

Pojdi na spletni strani ponudnika

cene in kje kupiti

Electricity saving box prihrani na računih za električno energijo od 1690 rubljev na četrtletje v povprečju za rusko družinsko porabo. To študije, opravljene s strani evropskih tehničnih centrov in strokovnjakov v Rusiji. Statistični opazovanje objavljen na internetu, ki uporabljajo naprave za več kot tri mesece, pokazati dobre rezultate zmanjšanja porabe.

Kupi varčen z električno energijo Elektrika varčevanje Škatla za dom, stanovanja, garaže ali delavnice na voljo na uradni spletni strani proizvajalca ali njegovih predstavnikov.

Edinstvena naprava je preprost in učinkovit orodje za varčevanje z energijo, ki je potrebna zapletena aparatov, zlasti pralni stroji, klimatske naprave, hladilniki, pomivalni stroji. Cena naprave za nakup na debelo in na drobno je v skladu z množično potrošnika.

Koliko je Elektrika Saving Box:

 • Moskva -. 1 690руб
 • Saint Petersburg – 1 690руб
 • .

 • Ekaterinburg – 1 690руб
 • .

 • Omsk – 1 690руб
 • .

 • Kiev, Ukrajina -. 600 UAH
 • Dnepropetrovsk -. 600 UAH
 • Gomel – 40 white.rubles
 • Almaty – 7100 Tenge

navodila za uporabo

Navodila za instalacijo in uporabo ekonomije energetskega prihranka električne energije škatli:

 1. namestiti enoto v katerokoli vtičnico v hiši ali stanovanju;
 2. zagotoviti, da LED oddajajo zeleno luč;
 3. blokiranju števec na začetku delovanja naprave;
 4. primerjate svoje stroške električne energije, s katero koli od prejšnjega meseca.
 5. OL>

  mnenja Electricity saving box kažejo, da omogoča načelo gospodarnosti sam čutil, če priključite napravo v tej verigi (veje) je stanovanjska ali domače omrežje, ki zaposluje najmočnejši in je ves čas omogočena aparati – klimatska naprava, hladilnik, pralni stroj, črpalka.

  Dodatni izdelki:

  Prednosti

  ekonomije naprav ne zahteva nenehno pozornost, in primerni za uporabo:

 • naprava deluje v avtomatskem režimu;
 • kompaktno ohišje in univerzalni priključek vključuje Electricity saving box kateremkoli od gospodinjskih mestih;
 • je lahko na oblast na podlagi na posamezni panogi ali celotno stanovanje -. Od 15 kW

Poleg prihrankov energije je učinek lažnih impulzov, kar bistveno zmanjša obrabo vaših naprav.

Pojdi na spletni strani ponudnika

Video: a naprave za shranjevanje varčevanje z električno energijo polje

Miglena Cech
About Miglena Cech 92 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*