Fish XXL – Mnenja in cene, kje kupiti

Fish XXL - Mnenja in cene, kje kupiti
Fish XXL - Mnenja in cene, kje kupiti
[Total: 0    Average: 0/5]

Želite trdno ulov v zimskem času? Potem predlagam Fish XXL aktivator ugriz. To je nov, edinstven in 100% učinkovita vaba za različne ribe. Ne bom vam povedal, kaj navdušen ribič, ampak včasih mi je všeč, da bi sedel na mraz, čaka veliki plen. Običajno uporabimo enostavne vabami – varjene zrn janeža kapljic. Do nekaj časa, sem bil vse urejeno, ampak pred kratkim sem imel pogovor z istim ljubitelj zimskega ribolova. Naučili od njega, da je moja metoda zastarela in priporoča rib XXL vabami druge vrste, je precej manjša od tega. Vendar pa obstaja ena opozorilo – vrstni red je potrebno na internetu, je bolje, na uradni spletni strani (tam izvirni). Na splošno sem kupil to orodje in vem, srečna. Zdaj malo govoriti o tem s pregledom.

Funkcija ribe XXL

Več o tem na uradni spletni strani

sem skrbno preučevali informacije o izdelku, preden skladiščenje, ocene Fish XXL skrbno shoveled v omrežju. Vsi, ki so preizkusili dodatek pohvali krasen ulov. Kot proizvajalec na embalaži navedeno, ujeti s tem izključno aktivator vam bo: več, večji, hitrejši. Prepričajte se, da je vse dobro, ampak je tudi kraj z velikim potencialom in bo moč priti zgodaj zjutraj.

Ribja XXL sprej aktivator za zimski ribolov prihaja v majhnem priročno steklenice 30ml, toda poraba je zelo ekonomično. Barva aktivnih snovi bogate rjave barve, kot nalašč za pregledne, ledenih vodah in sramežljiv rib, ki raje na vabe temnejšega odtenka. Debel skladnost izdelka zagotavlja dolgotrajno privlačna v smislu, ribe, pritegniti tudi na velike ribe od daleč razdalje. Ta vaba je prepričan, da uživajo ribe, ali je miren, previden ali plenilec.

Priporoči  Smartwatch V8 - pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?

Formula je varen in najbolj uravnotežena:

 • Slon česen je dobra za krapa, šparov, ščuko, krapa.
 • kombava -. Podobno, platnica, linj
 • Konopljino olje -. Bodo cenili srebrno orade, CONV
 • Beljakovinski lignje vab smuč, som, menek, Rotan.

Princip delovanja Fish XXL

eri bckground brit1 Fish XXL  Mnenja in cene, kje kupiti Ribe XXL aktivator ugriz je hitra in zagotovljena, saj so bili skrbno načrtovani strokovnjaki. Znanstveniki in ribiči-strokovnjakov je tri leta, da bi našli vsestranski, udobno in odlično aromatično mešanico rib. Edinstvena vabe intenziven učinek na vohalne organ prihodnje proizvodnje. Aromatične snovi, kadar je raztopljen v vodi, se nahajajo na sluznico in s tem vplivajo na živčne končiče. Tako ribe hurtling proti sebi na kljuki.

lastnosti Dodatna izdelka:

 1. daje možnost, da se pomnoži običajno ulov za 3!
 2. Popolna mešanica vonjev za različnih rib.
 3. S samo 5 minut od zaspani rib aktivne.
 4. Idealno za zimo.
 5. Akti v ledeno vodo.

Kako uporabljati Fish XXL

Ribe XXL sprej aktivator za zimsko ribiško uporabo enostavno, glavna stvar tukaj je, da bi našli dober kraj in zbudi zgodaj. Za vabo bo ustrezala vsem, ki se običajno uporabljajo, prav iti, tudi kruh. Ujemite mirno ribe uporabljajo za zdravljenje vabo 2-4 krat, in zvit, mora plašen potresemo s hrano 7-8 krat. Ko ujamejo 2-3 stvari, ki jih lahko ponovite postopek.

Običajno ugriz začne po 10 minutah. Mimogrede, boste morda želeli, da bi luknjo širši, saj obstaja velika verjetnost proizvodnje velikih rib. In vendar – skrb za zimski ribolov, ne pozabite, to

!

Dostojanstvo ribe XXL

Tako sem vesel, da sem našel Fish XXL. Lure druge vrste, da niti poskusiti ne želijo, ker 100% prepričan v to. Zdaj mi ribolov prinaša še več užitka kot prej. Pršilo je le tako Predlagam, in ima naslednje prednosti:

 • Uspešno testirali v različnih rezervoarjev.
 • Kompakten ergonomsko velikost steklenice.
 • Okus vsestranski in velik vpliv na vse vrste rib.
 • Priročni sredstvo za aromatiziranje različnih šob.
 • aktivna tudi pri dovedenega, Vesel rib.
 • Ugodne cene in visoke kakovosti.
Priporoči  Pantoflex - kje kupiti najcenejši, kako deluje?

Mnenje specialista ​​H3>

Vladimirja Rybak z izkušnjami pravilno in uspešno rib ni tako enostavno, za to potrebujete srečo, voh, in zvočno opremo, na splošno veliko dejavnikov. Ampak, danes, dober ulov lahko prosim ne le izkušen ribič in novice. Pomembno je, da uporabite Fish XXL, ocene o tem spreju je vaba brez izjeme, pozitiven, aktivator deluje, kot bi morala, znatno povečanje ulova in razširila možnost zimskega ribolova.

Miglena Cech
About Miglena Cech 301 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.