Peruvian Maca – Mnenja in cene, kje kupiti

Peruvian Maca - Mnenja in cene, kje kupiti
Peruvian Maca - Mnenja in cene, kje kupiti
[Total: 0   Average: 0/5]

Maca ali maca ( maca ) -. Zelo zanimivo koren zelenjave iz družine zelja, sorodnik znanih repa, redkev, gorčica in brokoli

Več o tem na uradni spletni strani

Foto: Depositphotos.com. Avtor:. Ildi_papp

Ta zgodba se začne v Peruju. Lokalni kmetje najprej opazili učinke te rastline na govedu. Živali, ki so bile, ki se pasejo na področju distribucije makijo, je močnejši, bolj zdravi, monter svojimi tovariši in pogosto copulated.

Torej odpre eden najmočnejših afrodiziakov in adaptogene na svetu. To je bogata z vitamini (B2, B6, B12, C in niacin), mineralov (železo, kalcij, jod, mangan, kalij in cink), aminokisline in druge snovi, posebno koristen za zdravje žensk.

gricuture coe up crip1 Peruvian Maca   Mnenja in cene, kje kupiti Če želite jesti koren zelenjave je najbolje sveže, ampak zdi, da v naših trgovinah, je problematično. V tem primeru je primerna biološko aktivne dodatke, ki vsebuje prašek za zdravila korena. Povprečni odmerek za odraslega. 500-1000 mg zdrobljenih maka v enem dnevu (nekateri viri pravijo do 3000-5000 mg)

Koristne lastnosti

Maca koren lahko sodelujejo pri zdravljenju številnih bolezni, ki se začnejo depresije in zaključna z rakom. To je res učinkovit adaptogen, povečanje učinkovitosti organizma, odpornost na stres in okužbe zaradi vpliva na endokrini sistem telesa.

biološko aktivnih snovi v sestavi maca uravnavajo nastajanje kortizola (stresni hormon) v hipotalamusu in pospešujejo delovanje nadledvične žleze.

Med menopavzo

Maca koren se lahko uporablja kot analogni nadomestno hormonsko terapijo (HRT) pri ženskah v menopavzi dne. Klasična HRT povzroča jajčnikov, da bi atrofije in lahko motijo ​​proizvodnjo hormonov in koren nima take stranske učinke.

Priporoči  Lives - mnenja, komentarji, cena, forum

V boju z neplodnosti

Biološko aktivne prehransko dopolnilo Maca koren, se mnoge ženske uporabljajo za boj proti neplodnosti. Kljub očitnega pomanjkanja znanstvenih podatkov na tem področju, so avstralski znanstveniki izvedli številne študije na podganah. Pri čemer je rastlinski izvleček na laboratorijskih živalih so pokazale povečanje plodnosti.

Za zdravje žensk

neprijetne simptome med menstruacijo povezana ne le s hormonskimi sunkov, ampak s primanjkljajem vitaminov in mineralov, ki ga žensko telo potrebuje. Maca koren podpira hormonsko ravnovesje in neguje celice z antioksidanti. Pri tem zmanjšuje menstrualne in glavoboli, zmanjša tveganje za krvavitev, odpravlja razdražljivost.

afrodiziak

Hvala perujski afrodiziak prišel v Evropo in Evropo od vznožju Andov – rojstni perujski maka. Koren te rastline je učinkovita za zdravljenje erektilne disfunkcije s hudim stresom povzročenih. Njegov sprejem po mnenju strokovnjakov zmožna pospešiti človeško libido za 180% . Še ena, malo znano, da Europens, vendar pa je zelo priljubljen na zahodni zeliščni afrodiziak Damiana zapusti.

Za hujšanje

V knjigi “ščitnice prehrana: upravljate vaš metabolizem, za hujšanje,” Mary J. Chaumont ugotavlja, da so Maca koren in podobne adaptogenih zelišča odgovoren za pretok energije, daje moč, urediti ščitnice in najbolj naraven način, da pospeši presnovo. To, v zameno, vam omogoča, da gorijo več kalorij in boj proti debelosti. Vendar pa z eno samo Mac za hujšanje, morate razumeti, da hitre rezultate ne bo.

gricuture coor food1 Peruvian Maca   Mnenja in cene, kje kupiti preučil smo blagodejne Maca koren, je čas neželeni učinki. Tu so glavni: glavoboli, nespečnost, razdražen želodec, zgaga, jok, hormonsko odvisen akne in pospešen srčni utrip. Opomba enega od simptomov – takoj zmanjšajo dozo

.

Miglena Cech
About Miglena Cech 386 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.