Silane Guard – tekoče steklo, mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno?

Silane Guard - tekoče steklo, mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno?
Silane Guard - tekoče steklo, mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno?
[Total: 0    Average: 0/5]

Zaradi znanstvenega razvoja in intenzivnega razvoja avtomobilske industrije, so tehnologi proizvaja edinstveno novo snov – tekočina silan stekla straža. Prevleka v manj kot petih letih je pridobil kultni status. Izdelek je lahko cenijo potrošniki skoraj po vsem svetu.

Več o tem na uradni spletni strani

Proizvod se uporablja za ustvarjanje zaščitno oblogo na površini telesa in spada v kategorijo dvokomponentne sestavkov. Po mešanju se material ne shranjujejo. Torej, če med delovanjem je veliko rešitev, boste morali prilagoditi, sicer bo to strdi.

ppe bright coe up1 1 Silane Guard  tekoče steklo, mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno? Enako velja produkt

Uporabi Silane Guard tekočega stekla izključno za barvanje površinskih komponent telesa. Izdelek se uporablja za področja, ki ne omogočajo prah in neposredno ultravijolično sevanje. Pri nizkih temperaturah je prepovedana uporaba zmesi. Tudi pred nanosom ličila, morate opraviti testno uporabo na majhnem območju.

Kaj prepovedano pokrijemo s tekočino:

 • elementi sestojijo iz umetne snovi;
 • podrobnosti izrezljane na njej ali krom;
 • odbijača;
 • Gaburici, žarometi, Stranske, okna in drugi izdelki iz stekla.

Če se v postopku, Wilson silan straže po nesreči udaril enega od teh predmetov čimprej obrišite površino očistite z vlažno krpo. Pri čiščenju je priporočljiva uporaba vlaken ali mehko gobico.

Ob zaključku oblogo telesa zahteva v bližnji prihodnosti, da bi poliranje avtomobila v sobi, kjer je dobro prezračevanje in veliko okno, ki se lahko odpre za prezračevanje. Ne pozabite, kemični učinek nastopi takoj po odprtju vsebnika. Naj tekoče steklo za avtomobile Willson silan garde na prostem je prepovedano. Po uporabi se ostanki niso ponovno uporabiti.

ppe keybord brekft crey1 Silane Guard  tekoče steklo, mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno? Če po uporabi sestave na levi strani, spet se ne uporablja

Shranjevanje zaprtih posodah se priporoča uporaba prostorov, kjer je območje temperatura ne preseže 40 ° C. Prav tako ne bi smeli dovoliti zamrznitev zmesi. Da bi se izognili puščanje, morate shraniti materiala v pokončnem položaju in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Po uporabi celotno sestavo, je vsebnik tekočine silana stekla Guard izkoriščena.

Kaj je tekočina stekla Silane Guard

Sestavo materiala vključuje naslednje komponente:

 • komponente polimera, silan;
 • topne komponente olje;
 • element, ki prispeva k strjevanju.
Priporoči  Noia Derm - mnenja in ceno, je vredno, kje kupiti, kako deluje?

Največja življenjska doba izdelka od datuma proizvodnje, je 5 let.

Kaj je vključeno v Wilson stražar:

 1. steklenice s tekočino stekla za avtomobilsko WILLSON silan Guard.
 2. Goba za nanašanje, ki je aplikacijski sloj.
 3. Tam robčki so namenjeni za brisanje.
 4. Da bi zagotovili, da izdelek ni oškodovan koža v paketu a zaščitne rokavice iz lateksa.
 5. Prav, obvezna navodila podrobno vse postopke, ki jih je mogoče storiti z materialom.
 6. OL>

  Navodila za uporabo silan Guard

  Značilno je, da je proces poliranje avtomobila je potrebno veliko časa, in rezultat poliranje ne more upravičiti pričakovanja. Po naprševanju proizvod, je potrebno pospešeno Masiranje tekočino v površini telesa, ki zahteva veliko truda.

  Več o tem na uradni spletni strani

  Kar izdelka Silangan, ta material je zelo preprosta. Tu je glavna stvar, upoštevati vsa navodila proizvajalca. Najprej in predvsem, morate skrbno očistiti površino telesa in pustite, da se posuši.

  Kako telo po poliranju stekla

  Treba je opozoriti, da je za doseganje najboljši videz avtomobila pred uporabo izdelka za uporabo umetno glino od istega proizvajalca. Uporabniške ocen o tekočem stekla na samodejno razporedi, da je razprševanje tekočine najprikladneje pri temperaturi 25-30 ° C in brez neposredne izpostavljenosti ultravijolični svetlobi. V takih razmerah, zmes ne doseže mehko doslednost in tako hitro strdi.

  Enokomponentna sestavek Priporočljivo je, da je treba nemudoma uporabiti na celotno telo, in posamično – prva krila, nato pa vrata, pokrov motorja in na koncu strehe. Torej je možno, da bi se izognili nevšečnostim v procesu, do končne faze poliranje.

  Navodila po korakih Silane Guard

  1. Wear zaščitno opremo in rokavice.
  2. previdno podrgnite s suho krpo gladko površino, ki je namenjena za uporabo.
  3. Priprava za nanašanje, nato pa se uporabljajo zanj monolitno sloj materiala. Ne škrt na proizvodu, mora prevleka naučiti odda brez vrzeli.
  4. OL>

   Pomembno je paziti na ploskvah aplikatorja, eden izmed njih ima sivo barvo, drugi belo. To je prekrita s prve strani.

   1. Nato RUB tekočega stekla telo. Naredite mehke gibe brez močnega pritiska. Pomembno je, da obrišemo celotno površino.
   2. Po oblikovanje zaščito telesa, morate počakati približno 7-10 minut, tako da je plast je povsem usahnil. Ko površina pridobiti belo, rahlo dolgočasno barvo, lahko nadaljuje na naslednjo stopnjo.
   3. Shine in peneča učinek je podan na vozilo z brisanjem premazano površino Silane Guard (silan), posebno krpo, ki prihaja s tekočino.
   Več o tem na uradni spletni strani

   Ena paket silan straža tekoče steklo bo dovolj za 3-4 aplikacije na model, srednje velika sedan. Po poliranje ni priporočljivo izvajati čiščenje brezkontaktno za en teden. Obvezno obdobje, da se zagotovi, da je sloj pridobi želeno gostoto in je varno pritrjen na površini avtomobila.

   ppe juice ppe beverge1 1 Silane Guard  tekoče steklo, mnenja, cena, kje kupiti, lekarna, je bilo vredno? Če v celoti v skladu z vsemi pravili, določenimi v Priročnik za Wilson tekoče steklu, izdelek redno bo služila 1 leto ali 22 motorja.

   Prevleka ima dirt-, vodo – in umazanijo odbijajoče učinek

   Opozoriti je treba, da se zaščitni material se lahko uporablja enem istega mesta večkrat dobiti večplastno strukturo. Pogosto proizvajalci tovrstnih izdelkov trdijo, da je naslednji sloj lahko ali pa ne prinašajo nobenih rezultatov ali škodovala prejšnje. Z tekoče steklo silan Guard vse popolnoma narobe, prevleke lahko izboljšali stopnjo zaščite in učinek bleščicami.

   Pri ustvarjanju večplastno zaščito morajo biti za časovni interval po uporabi vsakega sloja. Čas, potreben za popolno razsoljevanje. Med treba prvo in drugo interval najmanj 12 ur in med 3-4 -. 24 in tako naprej

   Prednosti in slabosti tekočine silan stekla Guard

   Tekoče steklo silan straža obstaja veliko pozitivnih vidikov, najpomembnejši prednosti uporabnikov so naslednji:

   1. ekonomične porabe. Ena plastenka 95 ml zadostuje za uporabo 3-4 slojev na posamičnih osebnih vozil.
   2. Proizvod, poleg zaščitne funkcije ni služi vodoodbojen, ki preprečuje korozijo.
   3. Tekočina je enostavna za uporabo, je fiksna in tvori homogeno, monolitno plasti, čeprav je treba uporabiti 5-krat.
   4. V primerjavi z enakimi materiali, tekočina stekla Silane Guard ima povprečno vrednost …., ko se je cena drugih izdelkov do ….

   Uporabniki omeniti tudi pomanjkljivosti lakov:

   1. Ko odprete steklenico, je treba uporabiti celoten del, saj hitro postane neuporaben.
   2. Nemogoče je ročaj avto na prostem, prah je težko doseči dober rezultat. Samo v zaprtem prostoru, se bo stroj videti odlično.
   3. Izdelek ni zastopana v prosti trgovini, vendar je na voljo za naročilo v spletni trgovini kozmetike. Prodaja jim na Europen distributerji kitajske spletne strani Aliexpress in zasebnih mediatorjev.
   4. OL>

Miglena Cech
About Miglena Cech 319 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.