Smartwatch A1 – pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?

Smartwatch A1 - pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?
Smartwatch A1 - pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?
[Total: 0    Average: 0/5]

Opis

SmartwatchA1 (W8) – poceni pametna ura

8 Smartwatch A1   pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?

SmartwatchA1 je še en velik pametna ura segmentu poceni. Drugo ime modela Smart ura W8. A1 pametno uro bodo pritegnili ljubitelje Apple, in za razliko od modela GT08, da imajo še več podobnosti s slovitim “Apple” blagovno znamko. Pametna ura W8 imajo pravico, natanko enako

Več o tem na uradni spletni strani

kot Apple uro, kot tudi lokacijo gumba ur A1 je enaka kot “Apple”. SmartwatchA1 imajo dobre oblike in iste funkcionalnosti.

A1 pametna ura – pregled

SmartwatchA1 izdelan iz kovinskega telesa, pobarvana z visoko kakovostjo trajno konča. Naprava je na voljo v naslednjih barvah: črni in srebrni. Trakovi na pripomoček, so črna, rdeča, zelena, modra in bela. Ohišje naprave ima pravokotno obliko, pri čemer so rahlo zaobljeni robovi. Naprava je opremljena z enim fizični gumb, ki se nahaja na desni strani ohišja, zgoraj na sredini, tako kot uro Apple. Model gumb A1 se vrti, ampak vrtenje le dekorativni. Ko pritisnete gumb za vklop / izklop na uro in tudi vklop / izklop prikaza slike.

Na levi strani telesa pripomočka ima čep za varno zajema spojnik USB za polnjenje pametnega uro. Sim kartice in pomnilniške kartice se nahaja pod zadnjim pokrovom naprave je izdelan iz plastike. Če želite odstraniti pokrov, morate kavelj prstom nad polico z eno roko.

Zapestnica Smart ura W8 dovolj prožen, narejena iz mehke in prijetne na dotik silikona je. Trak je zelo vzdržljiv in zanesljiv. To ni enostavno prekinil. Kot je bilo že omenjeno, je zaponka zgrajena prepognjeni in ima varno pritrditev. Poljubno bo zapestnica razveljaviti.

Priporoči  Bliss Hair - mnenja in cene, kje kupiti,

SmartwatchA1 – funkcionalnost

klici – SmartwatchA1 lahko uporabljamo samostojno, z namestitvijo kartice SIM v pripomoček. Tako pametna ura postal polnopravni SmartWatch na roki, s katero lahko pokličete in zato prejemajo klice, ur SIM.

SMS . – kot tudi vsi pametni, pametna ura W8 kaj šele pošiljanje kratkih sporočil, da ne omenjam sprejem in jih bere iz drugih naročnikov

Prikazuje čas . SmartwatchA1 je še vedno in ure. In za prikaz časa na napravi privzeto je prednameščena s tremi različnimi zaslonu. Izbirate lahko po okusu. Mimogrede,

Več o tem na uradni spletni strani

so obrtniki, ki pereproshit pripomoček, iz popolnoma nov zaslon, ki prikazuje čas.

Slika prikaže

Opomba . Pametni telefon – pametni telefon, ura ura. Ampak še vedno je glavna funkcija pametno uro prejema obvestila iz različnih aplikacij na pametnem telefonu. V načinu za seznanjanje, SmartwatchA1 z mobilnim telefonom prek povezave Bluetooth, boste prejeli obvestilo o vseh dohodnih klicev na mobilnem telefonu. Prav tako boste prejeli opozorilno SMS, prvo vrstico, ki se lahko prebere samo jih je videti na uro. In namestitev posebne mobilne aplikacije za pametne pripomoček se imenuje BT Notifier pametna ura pametna ura W8 bodo prejeli obvestilo o popolnoma vseh aplikacij v telefonu.

fitness funkcije. Glejte pametno uro W8 ima skoraj vse

15 Smartwatch A1   pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?

funkcije v fitnes sledilci. Ta števec korakov, in grof spali kalorij. Poleg tega je spremljanje in spanja spremljanje sedeči način.

kalkulator – pripomoček ima vgrajen kalkulator. In če nič drugega, lahko delimo, množijo, sešteti in odštevanje številke, s pomočjo zvit napravo neposredno iz zapestja.

Snemalnik – pametna ura W8 obdarjen z zapisovalnikom zvoka. Da bi ga uporabili, ne pozabite nastaviti pomnilniško napravo kartico za shranjevanje svoje posnetke na snemalniku.

Priporoči  NonStop24 - Mnenja in cene, kje kupiti

koledar je ena bolj uporabna aplikacija na vaš pametni pripomoček. Ko je koledar, dobesedno in v prenesenem pomenu pri roki, ne boste zamudili pomembnih dogodkov iz svojega “koledar”.

Multimedialnych – na SmartwatchA1, lahko nastavite več alarmov. Lahko jih uporabite kot zbujam zjutraj, in tako kot opomnik.

Avdio in video predvajalnik. Smart ura pametno W8, lahko uporabite za nadzor glasbe na vaš pametni telefon ali poslušanje glasbe same datoteke ur. Ob istem času, lahko poslušate glasbo preko zvočnikov urah, ali pa s povezavo prek povezave Bluetooth

Več o tem na uradni spletni strani

na zvočnik ali slušalke Bluetooth. Poleg tega naprava omogoča, da si ogledate video posnetke v nekaterih oblikah pravice na svojem zapestju.

Nadzorna kamera pametni . Ena od značilnosti pametnih ur A1 je daljinski telefon s fotoaparatom, povezani z Bluetooth. To je lahko koristno, na primer, za izvršitev samoportreta, ki se razteza roko tako daleč stran od sebe.

Anti – izgubil – ali funkcija Antipater. Uporabna funkcija za tiste, ki gledajo telefon A1 ne bo dovolil, da izgubite pametni telefon. Konec koncev, ko je anti-izgubljena, bo ura piska pri odstranjevanju iz sinhronizirana pametni za več kot 10 metrov.

Če povzamemo, lahko rečemo, da je SmartwatchA1 (W8) velika izbira poceni pametnih uro. Imajo srčkan obliko in ima široko paleto funkcij.

W8 Pametna ura – lastnosti:

Procesor: MTK6260A 364 MHzПамять: Operativni 128 MB + 64 MB notranjega. Na voljo TF pomnilniške kartice do 32 Bakran: 1.54 “TFT HD 240 * 240 pixelaspect: 2G; Bluetooth 3.0; GSM 850/900/1800/1900 MHzsim kartico: micro sim cardКамера: 1.3 Mrhanky: Večjezična (ruski – opremljena) Fitnes tracker: števec korakov, štetje kalorij, spremljanje sedeči način, spremljanje kakovosti supoderica: Avdio: MP3, MP4 video: AVI . Foto: JPG, od PNGФункции: klici, SMS in

Priporoči  Green Spa - mnenja, komentarji, cena, forum, kako jo uporabljati?

12 Smartwatch A1   pazi, kje kupiti najcenejši, kako deluje?

obvestila o klici, sms, aplikacijami; Internet 2G; avdio in video predvajalnik; kamera; multimodeling; anti-izgubljena, kalkulator, koledar, snemalnik, nadzor nad kamero na pametnem telefonu, itd baterije: 350 mAh Li – polimer accumulationtraits OS: Android (v celoti), IOS (v celoti)

Miglena Cech
About Miglena Cech 319 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.