Squeeze Station – mnenja, komentarji, cena, kje kupiti

[Total: 0   Average: 0/5]

naletel na ta čudež od Infantino po naključju, ko sem naročil dež kritje za sprehajalci na Amazonu, in celo dvomi niso pojavile – sem jo potrebujete! Vrstni red je dan pred rojstvom svojega sina, vedoč, da bo takoj uporabljati naprave. In zdaj je prišel čas. Če pogledamo naprej reči – Da, to je čudež, mi ni žal za nakup! Torej, mnenje o sistemu embalaže otroške hrane iz Infantino:

  • Zakaj paket pire, ko lahko kupite ready-made?
  • Videz sistema sistemskega pakiranje
  • Postopek pakiranja pire, možne težave
  • Priključki za sistem
  • video
  • Cene v ZDA in v Italiji

Zakaj paket pire, ko lahko kupite ready-made Squeeze Station?

samega pireja pakirana v vrečah z zatesniti pokrovom briljantno ideja! Trgovina pire vse dobro, razen za eno stvar – so zelo monotono. Toda poleg misli o kombinacije različnih okusov v enem paketu, me je pritegnila ideja to pakiranje zelenjave držav, sadje in jagode. Vem, da so popolni, sezonsko in goji v regiji, kjer se je rodil dojenček. Preprosta formula uspeha!

Videz sistem pakiranje Squeeze Station:

komaj čakajo na začetni čas hranjenja sem začel preskusiti polnilno postajo Infantino. Tu je polje:

Komplet vsebuje vsebnika pritiskom in 10 pakiranj. Sem moral kupiti še en paket 50 paketov.

Kako uporabljati Squeeze Station:

Vse je zelo preprosta. Morate vijak paket za posodo, ga napolnite z vsemi omako in pritisnite na paket tisku. Privijte pokrov na embalaži in ste končali!

Novinarska potisne pire je dober, vendar je preveč težko za medije ni potrebno, saj se lahko zgodi, da se bo mash pritisku skozi stene navzgor, in če jo poskusite na hrbtni strani, pire paket za tlak iti ven iz paketa hrbta. Zato bodite previdni, brez naglice.

Vsi deli sistema lahko operemo v pomivalnem stroju. To mi je zelo pomembno, da sovražim, da opere z roko.

Kaj je mogoče kupiti s svojim sistemom pakiranje Squeeze Station:

Polnjenje nastaviti, lahko kupite pravo dodatno opremo. Sem kupil žlico, ki se ga lahko privije na embalaži.

Zelo priročno za krmo otroka, ki še vedno ne razume, kako zanič hrano iz paketa. V nizu teh žlice za dva.

Še vedno lahko kupite steklenico, ki se lahko napolni z ne samo debel, ampak bolj tekoč pire, tudi skozi sistem.

Kasneje izvedel, da obstajajo poleg takega niza Kakor smo bolj domišljija embalaža, ki vsebuje okvir in tri rezervoarje namesto enega. Kot je lažje? Ni potrebe, da zmogljivosti v roki, lahko preprosto posnetek na okvir. Postaja za razliko od preprostih lahko kupite ne le na Amazon, vendar v Rusiji, na primer v ginekologije in ozona.

Tukaj je video o tem, kako uporabljati postaje:

Cene v ZDA in v Italiji:

V državah, ta sedaj stane 20 $ + poštnina, kar je odvisno od tega, kaj izdelkov ste kupili in kaj je posledica posrednik. Jaz ponavadi upravlja z dostavo okoli 14-15 dolarjev na kilogram. postaje, ki tehta z pakiranje 500 gr. Jaz bi plačal okoli $ 7 + $ 1 zavarovalno + $ 1 ravnanje paket kot mediator. Vse za približno 29 dolarjev ali 1624 rublja. Veliko bolj donosno kot v Rusiji, kjer se cene začnejo od 2800 rubljev. Če je popust ali zvestobe kartice, nekoliko cenejši, vendar ne dovolj, da zavrne skušnjavi, da bi nakup v ZDA. In če ne želite čakati na mesec, lahko plačate

Miglena Cech
About Miglena Cech 92 Articles
Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče. njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo. Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe. Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*